Image is not available .
Forsiden - Produkter - Luftfragt - Ordrestyring - AtlaOrder

Ordreoppfølging

Hos SEARUNNER er  vi stolte af vores ordrestyringsplatform!

Som specialist på fragter fra Fjernøsten, samarbeider vi med de lokale Atlantics kontorer. Under deres paraply har SEARUNNER i Østen kontaktpersoner der hjælper Din ordre på vej med lokalt kendskab, stabilitet og gode forbindelser i nærområdene.

Vi integrerer Atlantics kontorer i din indkøbsproces ved at tilbyde det kraftfulde men simple ordrestyrings system, AtlaOrder!

  • HVAD SEARUNNERS ordrestyring er et produkt, der bedst kan beskrives som informationsstrøm, som kan hjælpe din virksomhed til at være på forkant. Som vores kunder, vil du sandsynligvis opleve ordrestyring som en meget nyttigt kanal for vigtige oplysninger, der interesserer dig - oplysninger om forløbet af dine specifikke ordrer i realtime
  • HVORDAN For at kunne tilbyde dig ordrestyring, skal vi blot vide fra dig så tidligt som muligt om, hvornår lasten skal være klar til afskibning, og især hvornår lasten skal være på destinationen. Så snart vi modtager denne information, vil vores engagerede personale lægge din ordre i vores ordrestyringssystem: AtlaOrder
  • HVORFOR AtlaOrder er en ressource for os som også vil være til gavn for dig. Når ordren er placeret i dette system, har vi etableret kontakt med vores kontor i din leverandørs område. Nogen tid før afsendelse til at finde sted, tager det lokale Atlantic kontor telefonisk forbindelse med din leverandør og informerer igennem systemet retur til SEARUNNER or dig. Du vil således kunne modtage regelmæssige oplysninger fra os, på dansk, i henhold til de kriterier, du har angivet for, hvornår og hvordan du ønsker oplysninger og alarmer.

I en optimal verden havde dette måske ikke været nødvendigt, men alle ved, at der kan opstå forsinkelser eller andre uforudsete begivenheder. Når du modtager informationer og  alarmer fra os, vil du være bedre rustet til at tackle eventuelle udfordringer, der kan opstå undervejs, simpelthen fordi det i mange tilfælde komme til at kende dem lidt tidligere - fordi vores mand i Østen følger op på vegne af dig.  

 Ordrestyring er en del af produktet - uden ekstra omkostninger - vi hjælper eller du styrer selv ordrerne med eget login.

 
  SKRIV UD TILFØJ FARVORITTER TIP EN VEN
Copyright 2015 - SEARUNNER A/S Webdesign og webutvikling av A2N Digitalbyrå/ Reklamebyrå Udviklet af: Assist2net AS
Forsiden    Om os    Vores kontorer    Produkter    Kontakt    Værd at vide    English  
SØG SØG Mail Searunner A/S SITEMAP Log ind Log ud