Forsiden - Om os - Om Atlantic Forwarding

Om Atlantic Forwarding - SEARUNNERS Moderselskab

Atlantic Forwarding Group er stiftet i 1979 af Theo Ernst, der sammen med hans Søn Oliver Ernst stadig ejer og leder selskabet.

Siden stiftelsen har man haft forretningsmæssigt udgangspunkt i Asien.

Atlantic Forwarding har defineret sine mål og principper:
Uafhængighed:
Vi er en familieejet, uafhængig organisation som baserer sit adfærdskodeks på de traditionelle værdier i den asiatiske familie: Tillid, Respekt, Ansvarlighed, Loyalitet, Solidaritet, Harmoni og Rigdom

Ansvarlighed: Ved fastlæggelsen af ​​vores mål og ambitioner for fremtiden for vores virksomhed, gør vi det i den faste overbevisning, at for at nå vores mål, må gensidig tillid eksistere mellem vores kunder, medarbejdere og partnere for at sikre succes. Det er med dette koncept, at vi føler os sikre på at have etableret et stabilt og godt fundament for fremtiden.

Ligestilling: For at opnå vores ambitioner, vi har besluttet, at ligestilling i alle henseender have forrang i hele virksomheden, således at personale, vores vigtigste aktiv, kan fungere frit med tillid til egne evner.

Ansvar: Formålet med vores gruppe er planlagt, vedvarende vækst inden for de accepterede parametre for etisk forretningsførelse foretager en langsigtet forhold til vores kunder, og velvære af vores medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vores ydelser og prisstruktur er baseret på innovation og på vores fair og retfærdig vurdering af markedet.
  SKRIV UD TILFØJ FARVORITTER TIP EN VEN
Copyright 2015 - SEARUNNER A/S Webdesign og webutvikling av A2N Digitalbyrå/ Reklamebyrå Udviklet af: Assist2net AS
Forsiden    Om os    Vores kontorer    Produkter    Kontakt    Værd at vide    English  
SØG SØG Mail Searunner A/S SITEMAP Log ind Log ud